Üsküdar’da bir doktor tutuklandı: Personelini silahla tehdit etti, hastalara biber gazı sıktı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 14 Şubat’ta Üsküdar Devlet Hastanesi’nde, personele silah gösterdiği, hastalara biber gazı sıkıp, elektro şok cihazıyla korkuttuğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği öne sürülen doktor hakkında soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hastane güvenlik kamera görüntülerinden söz konusu eylemleri gerçekleştirdiği belirlenen doktor O.K.K’yi gözaltına aldı.

Şüpheli doktorun ikametinde ve aracında yapılan aramada, 5 havalı tabanca, 3 elektro şok cihazı ve 2 biber gazı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından dün Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilen O.K.K, savcılık ifadesi sonrası çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe “silahla tehdit” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlarından tutuklandı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul İl Sağlık Müdürü Abdullah Emre Güner, İl Sağlık Müdürü Güner, şunları kaydetti:

“Bu kapsamda, ilgili doktor O.K.K. hakkında disiplin yönünden işlem başlatılmış, olay adli makamlara bildirilmiş olup, konu tüm yönleriyle detaylı şekilde incelenmektedir. Sağlık hizmetlerinde hasta hakları, etik kurallar ve mesleki sorumluluk çerçevesinde hareket edilmesi en temel önceliğimizdir. Sürecin adil ve şeffaf bir şekilde yürütüleceğini, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gerekli açıklamaların yapılacağını özellikle vurgulamak isterim.”

Related Posts

Galatasaray’da beklenmedik ayrılık

Galatasaray’ın Lazio ile oynadığı hazırlık maçında kadroda yer almayan Berkan Kutlu, La Liga ekibi Espanyol ile anlaşmaya vardı. İspanyol ekibi, deneyimli oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacak.

İsrailli Sanatçılardan Savaş Suçlarına İtiraz

1000’den fazla sanatçı, İsrail askerlerini Gazze’deki saldırıları durdurmaya çağırdı.

Birlik ve Beraberlik Şöleni Rize’de Sona Erdi

Rize’deki şölende TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, birlik mesajları vererek katılımcılarla horon oynadı.

Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov, Türkiye’den gelen şehit çocuklarıyla buluştu

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Azerbaycan devletinin şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını çözmek amacıyla kurduğu Yaşat Vakfının davetiyle Bakü’de Türk şehit çocuklarıyla buluştu.

Kahvehanedeki kavga şehri savaş alanına çevirdi

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi, dün akşam saatlerinde korku dolu anlara sahne oldu. Yeniköy Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

Roket Prototipi Çatıya Düştü

Kayseri’de öğrencilerin fırlattığı roket, bir evin çatısına düşerek kiremitlere zarar verdi.