Türkiye, düğün turizmindeki başarısıyla dikkat çekiyor

TTW’de yer alan habere göre, Türkiye, sırasıyla İstanbul ve Bodrum’da düzenlenen RSVP ve Egzotik Düğün Planlama Konferansı (EWPC) gibi arka arkaya prestijli etkinliklerle küresel düğün planlamacıları ve organizatörleri için önemli bir çekim noktası haline geldi.

İstanbul, 2-5 Nisan 2024 tarihleri arasında lüks düğün ve etkinlik planlamasının en önemli sempozyumlarından biri olan RSVP’ye ev sahipliği yaptı. Dünyanın dört bir yanından en iyi 200 profesyoneli bir araya getiren bu etkinlik, onlara İstanbul’un sıra dışı mekanlarını keşfetme konusunda eşsiz bir fırsat sundu. Toplantı sektörün en etkili isimlerinden bazılarının katılımıyla dikkat çekti.

Bunun ardından Bodrum, 22-24 Nisan tarihleri arasında 13. EWPC’yi ağırladı. Düğün planlama sektörünün önemli etkinliklerinden biri olan bu konferans, 70 ülkeden 400 profesyoneli Türkiye’nin en sevilen tatil beldelerinden birinde bir araya getirdi. Tartışmalar düğün planlamasındaki en son trendler ve yeniliklere odaklandı.

Haberde, “Düğün turizminin favori destinasyonu olarak kabul edilen Türkiye, Doğu geleneklerini Batı modernliğiyle harmanlaması, zengin mutfağı ve zengin alışveriş olanaklarıyla çiftlerin ilgisini çekiyor “ ifadeleri yer aldı.

İSTANBUL VE BODRUM’UN AVANTAJLARI NELER?

Ayrıca şu noktalara dikkat çekildi:

“İstanbul, Bodrum, Antalya, Kapadokya, Göcek, Marmaris, Çeşme ve Fethiye gibi ikonik lokasyonlar, lüks düğünler için en çok tercih edilen lokasyonlar olup, konaklamadan yeme içmeye kadar her biri yetenekli profesyoneller tarafından yönetilen çok çeşitli sofistike seçenekler sunmaktadır.

İstanbul, gelenek ve modernliğin birleşimi olarak öne çıkıyor ve bu da onu düğünler için aranan bir destinasyon haline getiriyor. Kıtalar arasında köprü oluşturan stratejik konumu ve çok sayıda doğrudan uçuş imkanı sayesinde şehre kolaylıkla ulaşılabilir. Kapasitesi 200 ile 2.000 arasında değişen lüks otellerden, Boğaz kıyısındaki tarihi saraylara kadar hem ihtişam hem de muhteşem manzaralar sunan pek çok mekan bulunuyor. İstanbul aynı zamanda çok sayıda Michelin rehberi listesinde yer alan restoranların da aralarında bulunduğu mutfak mükemmelliğiyle de ünlüdür.

Türkiye’nin Ege kıyısında yer alan Bodrum, romantik düğünler için cennet gibi bir ortam sunuyor. Kasaba, 150 ila 1.000 konuğu ağırlama kapasitesine sahip, ünlü lüks otellere ve ilginç romantik mekanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu mekanlar, her düğünün bir rüyanın gerçekleşmesini sağlamak için kapsamlı planlama hizmetleri sağlar. Bodrum aynı zamanda Michelin Rehberi listesinde yer alan çok sayıda restorana da sahiptir ve bu da lüks bir düğün destinasyonu olarak cazibesini artırmaktadır.”

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx