Trump’tan dikkat çeken açıklama: Önemli bir ticaret anlaşması…

Trump’un Truth Social’den Yaptığı Paylaşım: Yarın Oval Ofis’te Büyük Bir Toplantı!

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya platformu Truth Social hesabından önemli bir duyuru yaptı. Trump, yarın sabah saat 10:00’da Oval Ofis’te gerçekleştirilecek olan toplantıyla ilgili bilgi verdi. Toplantının amacının saygın ve büyük bir ülkenin temsilcileriyle önemli bir ticaret anlaşması yapmak olduğunu belirtti.

Trump’un yaptığı paylaşımda, “Yarın sabah saat 10:00’da Oval Ofis’te BÜYÜK BİR BASIN TOPLANTISI yapılacak. SAYGIN VE BÜYÜK BİR ÜLKENİN TEMSİLCİLERİYLE ÖNEMLİ BİR TİCARET ANLAŞMASI hakkında. BİRÇOKLARININ İLKİ!!!” şeklinde ifadeler yer aldı.

Related Posts

Mutlu Şehir Endeksi açıklandı! İşte dünyanın en mutlu kenti

Her yıl yayımlanan ‘Mutlu Şehir Endeksi’ raporunun 2025 yılı sonuçları açıklandı. ‘Mutlu Şehir Endeksi’nde, şehirlerin yönetişim, sivil katılım, ekonomi, sağlık, çevre ve ulaşım gibi alanlardaki performanslarının değerlendirildiği bildirildi. Endekse …

Ukrayna Parlamentosu, ABD ile ekonomik ortaklık anlaşmasını onayladı

Ukrayna Başbakanı Denis Şmigal, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, 1 Mayıs’ta imzalanan ikili ekonomik ortaklık anlaşmasının parlamentoda oy çoğunluğuyla kabul edildiğini duyurdu. Söz konusu anlaşma, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini öngörüyor.

İsrail, Hamas’ın elindeki esirlerden 3’ünün öldüğünü iddia etti

İsrail medyası, Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirlerin durumuna ilişkin yeni bilgiler paylaştı. Ülkenin devlet televizyonu KAN, ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklamaları sonrasında 59 esirden 21’inin hayatta olduğunu öne sürdü.

Gazze’de acı bilanço: Can kaybı 52 bin 760’a yükseldi

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 106 artarak 52 bin 760’a yükseldi.

Ukrayna Parlamentosu da onayladı: Mineral anlaşması devreye girdi

Ukrayna Parlamentosu, ABD ile imzalanan maden anlaşmasını onayladı. Kiev, bu adımın hem askeri yardımları artırmasını hem de Rusya’ya karşı müzakerelerde elini güçlendirmesini bekliyor. Anlaşma, yatırım fonu gibi detayları henüz netleşmemiş olsa da oybirliğiyle geçti.

Alman istihbaratı duvara tosladı: AfD bir süre daha ‘aşırı sağcı örgüt’ değil

Almanya’da iç istihbarat kurumu, aşırı sağcı AfD’yi “aşırılıkçı” olarak tanımlamayı, parti hakkında açılan dava sonuçlanana kadar durdurdu. Mahkeme kararı, BfV’nin kamuoyuna yönelik ifadelerini geçici olarak kısıtlıyor.