Realme GT 7 Pro, suya dayanıklılıkta zirveye çıkacak mı?

Realme, Temmuz ayında Çin’de Snapdragon 8 Gen 3 çipseti ile donatılmış Realme GT 6‘yı tanıtacak. Bu modelin ardından marka, Realme 13 Pro serisi orta sınıf telefonlara odaklanacak. Yıl sonuna doğru ise, geçen yılın Aralık ayında Çin’de duyurulan Realme GT 5 Pro’nun yerini alacak olan Realme GT 7 Pro‘yu tanıtmayı planlıyor. Küresel pazar, GT 7 Pro‘nun çıkışını doğrularken, GT 5 Pro yalnızca Çin’e özel kalmıştı. Bugün, ünlü bir sızıntı kaynağı olan DCS, Weibo’da cihaz hakkında bazı önemli bilgileri paylaştı.

Bu ayın başlarında, DCS, Realme GT 7 Pro’nun ekranı, çipseti, RAM, depolama ve kameraları hakkında bazı ayrıntılar vermişti. Bugünkü sızıntıda ise cihazın toz ve su geçirmezlik konusunda IP69 sertifikasına sahip olacağını belirtti. Bu, GT 7 Pro’nun şirketin ilk IP69 sertifikalı telefonu olabileceğini gösteriyor.

DCS, ayrıca GT 7 Pro‘nun arka taraftaki üçlü kamera modülünün basit bir tasarıma sahip olacağını belirtti. Bu modül, 50 megapiksel ana kamera ve 3x optik zoom destekli Sony IMX882 periskop telefoto kamera içerecek.

Ön tarafta ise Realme GT 7 Pro, 1.5K çözünürlüğe sahip mikro kavisli bir OLED panel ile donatılacak. Bu, Realme’nin tek nokta ultrasonik ekran içi parmak izi sensörüne sahip ilk akıllı telefonu olacak.

Realme GT 7 Pro‘nun içinde Snapdragon 8 Gen 4 çipseti bulunacak. Önceki bir sızıntıda cihazın 16 GB RAM ve 1 TB depolama sunacağı belirtilmişti. Sızıntı kaynağı ayrıca cihazın büyük boyutlu bir silikon negatif elektrot batarya içereceğini belirtti, ancak bataryanın boyutunu paylaşmadı.

Realme’nin yeni amiral gemisi modeli GT 7 Pro’nun çıkış tarihi ve diğer detayları hakkındaki bilgiler henüz netleşmese de, markanın bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürmesi bekleniyor. Akıllı telefon meraklıları, Realme’nin yeni nesil cihazlarının getireceği yenilikleri ve gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx