Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durdu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski nedeniyle Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında uçuş güvenliğini sağlamak için hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetlerinin gerekli tedbirleri aldığı vurgulandı. Güvenlik her zaman önceliklerinin olduğu belirtildi. (DHA)

Gündemdeki Diğer Haberler

Related Posts

Gazze’de ateşkes hakkında Hamas’tan yeni açıklama

Hamas’tan yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarının sona ermesi ve insanı yardımların serbestçe geçişinin sağlanması konusunda kararlı olunduğu belirtilerek, Gazze Şeridi’nde ateşkes için arabulucuların sunduğu …

İzmir, Manisa ve Hatay’daki orman yangınları PKK mı çıkardı? DMM’den açıklama

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İzmir, Manisa ve Hatay’daki orman yangınlarının PKK’ya bağlı olduğu öne sürülen bir grup tarafından çıkarıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Ferdi Zeyrek’in adı Turgutlu’daki spor kompleksinde yaşayacak

Turgutlu Belediye Meclisi’nin temmuz ayı toplantısında alınan kararla Selvilitepe Mahallesi’nde yapımı devam eden spor kompleksine elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek’in adı verildi. –

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

Bütün telefonlar aynı anda çalacak! Acil durum alarm sistemi test ediliyor

İngiltere Hükümeti, ülke genelinde savaş hazırlığı çağrısı yaparken, iki yıl aradan sonra Acil Durum Alarm Sistemi’ni yeniden test etmeye hazırlanıyor. Bu test sırasında, tüm İngiliz vatandaşlarının telefonlarına yüksek sesli bir alarm mesajı gönderilecek.