Mehmud Paşa Yalısı’nda Film Gibi Hırsızlık: Dolarları 3 Çuvalla Kaçırdılar

Müslim SARIYAR

Sarıyer Kireçburnu’nda bulunan Memduh Paşa Yalısı’nda dün gece meydana gelen hırsızlık olayı iddialara göre şöyle gelişti. Yalının içerisinde bulunan bir inşaat şirketinde yaklaşık 1.5 yıl önce özel güvenlik olarak işe başlayan Ahmet Y., film sahnelerini aratmayacak bir hırsızlık planı yaptı.

ALARMI DURDURDU MASKELİ KİŞİLERİ YALIYA ALDI

Ahmet Y., gece saatlerinde alarmı susturduktan sonra maskeli 4 kişiyi içeriye aldı. Yalıya gri renkli kamyonet dayayan hırsızlar ardından içerideki 4 kasanın kapısını kırdı.

ÇALDIKLARI DÖVİZLERİ KAMYONETLE TAŞIDILAR

Daha sonra kasalarda bulunan 3 çuvala doldurdukları dövizi çalan hırsızlar, kamyonete yükledikten sonra hızla gözden kayboldu. Sabah saatlerinde yalıya gelen işyeri sahibi Ümit E.’nin ihbarının ardından olay yerine Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Yapılan güvenlik kamera incelemesinde, güvenlik görevlisi Ahmet Y’nin maskeli 4 şüpheliyi içeriye aldığı, yalıda bulunan kasaların kilidini kırdıkları içerisindeki dövizleri çuvallara doldurdukları, çuvalları kamyonetin kasasında koydukları tespit edildi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx