Instagram’a “Atlanamayan Reklamlar” Geliyor!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, kullanıcıların tepkisini çekecek yeni bir özelliği test etmeye başladı. “Reklam Arası” olarak isimlendirilen bu özellik, kullanıcıların Instagram’da gezinirken atlanamayan reklamlar görmesine yol açıyor. Bu reklamların uzunluğu 3 ila 5 saniye arasında değişiyor.

Meta’nın “Instagram’da reklam göstermenin yeni bir yolu” olarak tanımladığı Reklam Arası özelliği, aslında pek çok uygulamada gördüğümüz reklamlar gibi çalışıyor. Reklam Arası özelliği kapsamında aniden karşımıza çıkan reklamları atlayamıyoruz. Tıpkı diğer uygulamalarda olduğu gibi Instagram da reklamı atlamak için kaç saniye kaldığını gösterecek.

Instagram’ın yeni özelliği böyle görünecek

Instagram’ın henüz test aşamasında olan Reklam Arası özelliği, bazı kullanıcıları rahatsız etmiş durumda. Başta Reddit olmak üzere sosyal ağlarda paylaşım yapan kullanıcılar, bu özelliği rahatsız edici bulduklarını söylüyorlar. Bazıları ise sırf bu özellik yüzünden Instagram’ı bırakabileceklerini ifade ediyorlar.

Instagram’ın test aşamasında olan özelliğinin tüm kullanıcılara ulaşıp ulaşmayacağı belli değil. Ayrıca bu özelliğin kullanıcıları ne kadar darlayacağı da belli değil. Bakalım Instagram kullanıcıları, gelecekte ne ile karşılaşacaklar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx