Gençlerbirliği’ne sponsor desteği verecek Koç şirketi belli oldu

TFF 1. Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği, geride bıraktığımız sezonu 51 puanla 8. sırada bitirdi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği’ne Koç Holding’den destek gelecek. Kulüp, Türkiye’nin önde gelen sanayi ve holding kuruluşlarından biri olan Koç Holding ile rekor bir sponsorluk anlaşması imzalamak üzere.

GENÇLERBİRLİĞİ’NE KOÇ HOLDİNG’DEN DESTEK

Koç Holding’in Gençlerbirliği’ne 2024-25 sezonunda sponsor olacağı belirtilmişti. Koç Holding’in yeni sezonda forma göğüs sponsoru olacağı öğrenilirken, Koç’a bağlı iştiraklerden gelecek sponsorluk bedelinin kımızı-siyahlı kulübün tarihinde rekor olması bekleniyordu. Gençlerbirliği’ne sponsor desteği sağlayacak Koç Holding’in bu desteği Otokar Şirketi üzerinden vereceği belirtildi.

Öte yandan Koç Holding dışındaki firmalardan da Gençlerbirliği’ne önemli destek geleceği ifade ediliyor. Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, Mayıs ayı içinde Gençlerbirliği tarihinde önemli bir yeri bulunan Vehbi Koç’un aile fertlerini ziyaret ederek kulübe üye yapmış ayrıca Rahmi Koç’a da bir ziyaret gerçekleştirmişti.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx