Gebze’de Komşular Arasında Kavga: 6 Yaralı

Gebze’de Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Patlak Veren Kavgada 6 Kişi Yaralandı

Gebze ilçesine bağlı Köşklü Çeşme Mahallesi 502/2 Sokak’ta meydana gelen olayda, komşular arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada sopaların da kullanıldığı belirtilirken, A.D, M.Y, N.Y, D.Y, L.K. ve Y.K. isimli 6 kişi yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kavga sebebi ve taraflar arasındaki ilişkinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Related Posts

Pikaba arkadan çarpan otomobil sürücüsü öldü

Tekirdağ’da pikaba arkadan çarpan otomobilin sürücüsü öldü

Saray’dan referandum işareti!

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından paylaştığı, “Yeni Anayasa Gündemini Çarpıtma Gayretleri” başlıklı yazısında, “Referandumsuz yeni anayasa yapma senaryolarının hiçbir demokratik ve hukuki kıymeti yoktur” dedi.

Gazze’de ateşkes gerçekten yakın mı

Aylardır başarısızlıkla sonuçlanan Gazze’de ateşkes girişimlerinde bu defa daha olumlu bir hava esiyor. Havada hâlâ belirsizlikler olsa da analistler değişen şartlar nedeniyle ateşkes için şartların geçmişe göre daha uygun olduğu görüşünde.

Avusturya’nın batısında küçük uçak düştü

Almanya’dan kalkan küçük uçak, Avusturya’nın Salzburg eyaletinde araziye çakıldı. Uçakta bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

AKOM İstanbulluları uyardı! Sıcaktan kavrulacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), İstanbulluları 5 Temmuz ile 9 Temmuz tarihleri arası için uyardı. Bu tarihler arasında sıcak hava dalgası bunaltacak

İran Genelkurmay Başkanı’ndan İsrail saldırılarına ilişkin açıklama

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Abdurrahim Musevi, İsrail’in saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, İran’ı bölmeyi planlayanların başarısız olduğunu ve kazanan tarafın İran milleti olduğunu söyledi.