Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme planına Avrupa’da 6 ülke tepki gösterdi

İspanya, İzlanda, İrlanda, Lüksemburg, Norveç ve Slovenya dışişleri bakanlarından ortak açıklama: “İsrail’in Gazze’deki askeri operasyonlarını genişletme ve Gazze Şeridi’nde uzun süreli bir İsrail varlığı kurma planının açıklanmasından duyduğumuz derin endişeyi dile getiriyoruz. Gazze, Filistin halkına ait olan Filistin Devleti’nin ayrılmaz bir parçasıdır” açıklamasında bulundu.

FETÖ operasyonunda kritik ayrıntılar: ByLock yerine ‘Jitsi’ ve ‘Signal’

Gaziantep merkezli 47 ilde FETÖ’nün güncel yapılanmasına yönelik operasyonlarda gözaltı sayısı 222’ ye yükseldi. Şüphelilerin ‘Jitsi’ ve ‘Signal’ isimli uygulamalar üzerinden haberleştiği, örgüte kazandırdıkları öğrencileri ise toplantı yapmak amacıyla yurt dışına gezi bahanesi ile götürdükleri belirlendi.

El yıkama dayatması delirmesine neden oldu! Doktor Semmelweis’in değeri yıllar sonra anlaşıldı

1847’de Viyana Genel Hastanesi’nde artan lohusa ateşi vakalarını engellemek amacıyla tıp öğrencilerine cesetlerle temas sonrası el yıkama zorunluluğu getiren Macar doktor Ignace Philippe Semmelweis, meslektaşlarının şiddetli direnciyle karşılaşarak önce itibarsızlaştırıldı, ardından ruh sağlığını yitirdi.

Türk Kızılayı İsrail’in ablukası altındaki Gazzelilere sıcak yemek dağıtımı yaptı

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken bölgede yaşanan insani kriz her geçen gün derinleşiyor. Türk Kızılay Derneği’nin Gazze’deki şubesi, bölgedeki barınma merkezlerinde kalan yerinden edilmiş Filistinlilere sıcak yemek desteği sağlıyor.

15 ton bonzai üretmeye yetecek ham madde Türkiye’de ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonda, 15 ton bonzai üretilebilecek miktarda ham maddenin ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonda 2 zehir taciri yakalandı.

Hindistan ve Pakistan arasındaki son durum

Hindistan ordusu, Pakistan’ın Keşmir bölgesine saldırılar düzenledi. En az 26 kişinin öldüğü çatışmalarda beş Hindistan savaş uçağı düşürüldü. İki ülke ordularını savaşa hazırlarken, uluslararası toplum tarafları itidale çağırdı.