Denizli Büyükşehir’den yeni yıl sürprizi!






Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Yeni Yıl Sürprizi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde ve meydanlarında yeni yıl kutlamaları için özel ışıklandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Delikliçınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı, Çamlık Bulvarı, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi önü ve Adliye Kavşağı gibi önemli noktalarda yapılan çalışmalar, Denizli’yi yeni yıl coşkusuyla donattı.

Ağaç süslemeleri ve görsel çalışmaların yanı sıra, led ışıklarla oluşturulan şölen büyük ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar takdir toplarken, yeni yıl ruhu şehrin her tarafını sarıp sarmaladı.


Related Posts

Sele kapılan otomobilin içindeki kadın 150 metre sürüklendi

Erzurum Oltu’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sele dönüştü. Sel sularına kapılan araçta bulunan kadın yaklaşık 150 metre sürüklendi. Eşi ise son anda kurtuldu.

Kastamonu’da Zincirleme Kaza: 5 Yaralı

Kastamonu’da 3 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Dağ Bisikleti Şampiyonası Sakarya’da Başladı

Sakarya’da düzenlenen Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası’nda ilk gün yarışları tamamlandı.

Hadim’de Kiraz Üretimi Don Nedeniyle Durduruldu

Konya’nın Hadim ilçesinde zirai don nedeniyle kiraz üretimi ve ihracat durma noktasına geldi.

Afyonkarahisar’da ‘Aile Kampı’ Hazırlıkları Tamamlandı

Aile Yılı çerçevesinde düzenlenecek olan Afyonkarahisar’daki Aile Kampı, 25-27 Temmuz 2025 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Katılım ücretleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak. Etkinlik, aileler için eğlenceli aktiviteler ve dayanışma fırsatı sunacak.

MHP Van İl Başkanı’ndan Kaymakama Ziyaret

MHP Van İl Başkanı Güngöralp, İpekyolu Kaymakamı Gilan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.