Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Başlangıçlar Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya Ziyareti Yeni Bir Başlangıç Kapısı Açtı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deprem sonrası gerçekleştirilen konut teslimlerinin, Malatya halkı için yeni bir başlangıcın kapılarını araladığını belirten Ölmeztoprak, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen bu süreç, Malatya’nın çehresini değiştiren önemli projelere imza atıldı” dedi.

Malatya’daki altyapı yatırımları ve şehirdeki büyük dönüşüme de dikkat çeken Ölmeztoprak, “Malatya, 2020 deki Elazığ depreminden sonra büyük bir dönüşüm sürecine girdi. Şehrimize kazandırılan projeler, Malatya’nın geleceğine önemli yatırımlar olarak tarihe geçmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya 8. Olağan İl Kongresinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla büyük bir coşku içinde yapıldığını hatırlatan Ölmeztoprak, kongreye yoğun katılım gösteren Malatyalılara teşekkür ederek, “Bu yeni dönemde, Malatya’mıza değer katacak çalışmalara ve güçlü bir birlikteliğe vesile olacağına inanıyoruz” diye konuştu – MALATYA

Related Posts

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

Bütün telefonlar aynı anda çalacak! Acil durum alarm sistemi test ediliyor

İngiltere Hükümeti, ülke genelinde savaş hazırlığı çağrısı yaparken, iki yıl aradan sonra Acil Durum Alarm Sistemi’ni yeniden test etmeye hazırlanıyor. Bu test sırasında, tüm İngiliz vatandaşlarının telefonlarına yüksek sesli bir alarm mesajı gönderilecek.

İtalya’dan tarihi karar: 2028’e kadar 500 bin yabancı işçiye vize!

İtalya, işgücü krizini aşmak için yasal göç yollarını açıyor. Meloni hükümeti, 2026-2028 arasında AB dışı ülkelerden 500 bine yakın kişiye çalışma vizesi verecek.

Elazığ’ın Maden ilçesinde örtü yangını söndürüldü

Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Sağrılı köyü Zafran mezrası kırsalında çıkan örtü yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında bir köy evi zarar gördü, can kaybı yaşanmadı.

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.