Halep’te 500 asker zehirlendi: Apar topar hastaneye kaldırıldılar

Suriye’nin Halep ilinin batı kırsalında 64. Tümen’e bağlı yaklaşık 500 asker, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.

Halep’in Daret İzze bölgesindeki askeri karargahta dün gece saatlerinde çok sayıda asker mide bulantısı, kusma ve halsizlik şikayetiyle rahatsızlandı.

Olayın ardından sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Zehirlenme belirtileri gösteren yaklaşık 500 asker, Daret İzze’de bulunan El-Kanana Hastanesine kaldırıldı.

Suriye Sağlık Bakanlığının sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Halep kırsalındaki gıda zehirlenmesi vakalarıyla ilgili olarak Halep Sağlık Müdürlüğü ile iletişim halinde olunduğu belirtildi.

Açıklamada, tüm gıda zehirlenmesi vakalarının kontrol altında olduğu, herhangi bir can kaybı yaşanmadığı aktarılarak, “Sağlık ekipleri, gerekli müdahaleyi yapmaktadır.” bilgisi paylaşıldı.

Yetkililer, olayın kaynağının belirlenmesi için inceleme başlatıldığını kaydetti.

Related Posts

Samsun’da Yaşlılık Çalıştayı Yapıldı

Samsun’da düzenlenen ‘Yaşlılık Çalıştayı’, yaşlı bireylerin sorunlarına çözüm geliştirmek ve yaşam konforlarını artırmak amacıyla gerçekleştirildi. Çalıştayda katılımcılar, yaşlılara yönelik hizmetlerin geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

Taraftarlar çıldıracak! Emre Mor, ezeli rakibe hayırlı olsun

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Fenerbahçe’den Emre Mor’u transfer etmek için kolları sıvadı. Teknik direktör Fatih Tekke’nin isteği üzerine 28 yaşındaki kanat oyuncusu için Fenerbahçe’ye 800 bin euroluk teklif sunmayı planlayan bordo-mavililer, transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Aydın’da operasyon: 1 kişi yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde hapis cezası ile aranan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Jeff Bezos’u kahreden haber! Milyarder iş adamının dünyası başına yıkıldı

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un annesi Jacklyn Bezos hayatını kaybetti. Jackie olarak da bilinen Jacklyn Bezos’un perşembe günü Miami’deki evinde huzur içinde hayata veda ettiği belirtildi …

Beşiktaş açıkladı: Yeni transferin İstanbul’a geliş saati belli oldu!

Beşiktaş’ın hem kulübü hem de kendisiyle anlaşmaya vardığı Taylan Bulut’un İstanbul’a geliş saati belli oldu.

AKP töreninde sürpriz kare: Özlem Çerçioğlu ve Seda Sarıbaş yan yana

CHP’den istifa ederek AKP’ye geçen Özlem Çerçioğlu, yıllarca önce elinden konuşma metnini alıp yırtan AKP Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ile aynı kareye girdi.