Tuğba Işık Ercan Kars’ta Ziyaretler Gerçekleştirdi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kars’a geldi.

Ercan’ın Havaalanında AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, İl Başkanı Muammer Sancar, Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara karşıladı.

Ercan, buradan partisinin Aynalı Köşk’te düzenlediği ‘Kars Kadın Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Terörsüz Türkiye” sürecine dair il mektubunu Kars’ta şehit ailesine vereceğini söyledi.

Ercan, “Hem şehit ailelerimize bu “Terörsüz Türkiye” sürecimiz de şehit ailelerimize bir mektubumuzu vereceğiz. Kapı kapı sadece şehit ve gazi ailelerimizi değil, diğer vatandaşlarımız da Sayın Cumhurbaşkanımızın iletmek istediği mektup var. Bu iletmek istediğimiz, ileteceğimiz mektuplarımıza Kars’ımızdan başlayacağız İnşallah, AK Parti kadın kolları olarak başlatıyoruz. Sizlerle hem Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek bu mektupları dağıtacağız. Gönüllere gireceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Ercan, sırasıyla AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, ardından 2007 yılında Şırnak’ta şehit olan Turgay Salgar’ın annesi Güler Salgar’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu takdim edecek. – KARS

Related Posts

Beyoğlu’nda Zincirleme Kaza: 6 Turist Yaralandı

Beyoğlu’nda meydana gelen zincirleme kazada 6 turist hafif yaralandı. Kaza anı kamerada.

Elektrik kesintilerinde rekor artış: Her yerden şikayet geliyor

Şikayetvar platformunun verilerine göre, elektrik kesintisi şikayetleri bir ayda yüzde 185, son bir haftada ise yüzde 254 artış gösterdi.

Perseid Gök Taşı Yağmuru: 12-13 Ağustos Gece Şöleni

Perseid gök taşı yağmuru, 12 Ağustos gece en yoğun şekilde görünerek ateş topları yaratacak.

Bankada skandal görüntü: Kimse görmüyor sandılar ama…

İki banka çalışanı, müşterilerin görmediğini zannederek buzlu camın arkasında cinsel ilişkiye girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan olay kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Banka iki çalışanla ilgili soruşturma başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, BM’nin tüm reform çabalarına destek vermeye kararlıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, BM’nin tüm reform çabalarına destek vermeye kararlıdır

İtalya’da tüyler ürperten cinayet! Ünlü yönetmeni testereyle parçalara ayırdılar

Korkunç cinayet 25 Temmuz tarihinde İtalya’da meydana geldi. 35 yaşındaki Alessandro Venier’i öldürdüğünü Lorena Venier itiraf etti. Gelin, Mailyn Castro Monsalvo cinayeti itiraf etti. PARÇALANMIŞ CESEDİ BULUNDU Ekipler, ihbar üzerine harekete geçti …