Annesini ütüyle öldüren babasından şikayetçi oldu

Tekirdağ’da Eşi Ütüyle Vurarak Öldüren Koca Hakkında Şikayetçi Olan Oğlu Babasından Adalet İstedi

Tekirdağ’da eşi Elif Dim’i darbedip, başına ütüyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla ‘Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle yargılanan Hasan Dim’in oğlu M.B.D., babasından şikayetçi olarak cezalandırılmasını istedi.

Olay, 23 Ağustos 2024 gecesi Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde gerçekleşti. Kentte çiğ köfte dükkanı işleten Hasan Dim ile fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuğunun annesi Elif Dim arasında, çocukların evde olmadığı bir sırada tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Dim, eşi Elif Dim’i darbederek öldürdü. Olayın ardından kaçan Dim, mahallede bulunan kahvehanede çalışan oğlu A.E.D’nin yanına giderek durumu bildirdi. Eve gelen oğlu, annesinin hareketsiz olduğunu fark edince polise haber verdi. Yapılan incelemede Elif Dim’in hayatını kaybettiği belirlendi.

3 gün sonra yakalandı

Olaydan sonra kaçan Hasan Dim, 3 gün sonra kırsal Karacakılavuz Mahallesi’nde gözlendi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Dim’i durdurup teslim olmasını istedi. Kendisini bıçakla tehdit eden Dim, JASAT ekiplerinin ikna çabaları sonucu teslim oldu.

‘Başına ütü ile vurdu’

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı, tutuklanan Hasan Dim hakkında hazırladığı iddianamede, ‘Tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Olayla ilgili detaylar, mahkeme sürecinde ortaya çıkmaya devam ediyor.

Related Posts

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

Bütün telefonlar aynı anda çalacak! Acil durum alarm sistemi test ediliyor

İngiltere Hükümeti, ülke genelinde savaş hazırlığı çağrısı yaparken, iki yıl aradan sonra Acil Durum Alarm Sistemi’ni yeniden test etmeye hazırlanıyor. Bu test sırasında, tüm İngiliz vatandaşlarının telefonlarına yüksek sesli bir alarm mesajı gönderilecek.

İtalya’dan tarihi karar: 2028’e kadar 500 bin yabancı işçiye vize!

İtalya, işgücü krizini aşmak için yasal göç yollarını açıyor. Meloni hükümeti, 2026-2028 arasında AB dışı ülkelerden 500 bine yakın kişiye çalışma vizesi verecek.

Elazığ’ın Maden ilçesinde örtü yangını söndürüldü

Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Sağrılı köyü Zafran mezrası kırsalında çıkan örtü yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında bir köy evi zarar gördü, can kaybı yaşanmadı.

Akılalmaz vahşet! Ünlü oyuncu sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı

Avustralya’nın en popüler reality şovlarından “Beauty and the Geek Australia” ile tanınan ve reklam filmlerinde de rol alan oyuncu Tamika Chesser, erkek arkadaşını öldürüp cesedini parçalara ayırdı.