Denizli’de Kayıp Kadının Cansız Bedeni Bulundu

Çivril’de Kaybolan Kadının Cesedi Komşusunun Bahçesinde Bulundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde geçen pazar günü evden ayrıldıktan sonra kaybolan 54 yaşındaki Serpil Girgin’in cansız bedeni bugün evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusunun bahçesinde çuval içerisinde bulundu.

Çarşı Mahallesi’nde 2032 sokakta oturan Serpil Girgin, pazar günü “Komşuya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Akşam olunca geri dönmeyince eşi Mustafa Girgin polise başvurarak kayıp ilan etti. Polis ekipleri hemen çalışmalara başladı ancak Girgin’e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Olayın üzerine polis ekipleri, Serpil Girgin’in “Komşuya gidiyorum” demesinin ardından evinin bulunduğu 2032 sokağa odaklandı. Sokaktaki evlerin bahçelerinde inceleme yapan polisler, kayıp kadının cesedinin bulunduğu çuvalı fark etti ve içine baktıklarında Girgin’in cansız bedenine ulaştılar.

Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Girgin’in cesedi olay yerinde incelendikten sonra otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin bulunduğu ev sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, Girgin’in ölüm sebebini ve failini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Doğu Perinçek’ten rapçi Şam’a dava

Rapçi Şam, “Aç Kurt” adlı parçasındaki sözler nedeniyle Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in kendisinden şikayetçi olduğunu söyledi.

MEB Bilgi İşlem Genel Müdürü neden görevden alındı? Bakan Tekin’den merak edilen soruya yanıt

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bilgi İşlem Genel Müdürü Özgür Türk’ün görevden alınmasının LGS’deki usulsüzlük iddialarıyla ilgisi olmadığını açıkladı. Görev değişikliğinin önceden planlandığını belirten Bakan Tekin, ”Kurumsal körlük oluştu. Özgür Bey’i başka bir pozisyonda değerlendireceğiz” dedi.

Belçika, kuruluşunun 194. yıl dönümünü kutladı

Belçika, kuruluşunun 194. yıl dönümünü kutladı

Erdoğan’dan LGS açıklaması: Günlerdir yürütülen ahlâksız iftira kampanyasının tek bir açıklaması vardır; o da imam hatip düşmanlığıdır!

Erdoğan’dan LGS açıklaması: Günlerdir yürütülen ahlâksız iftira kampanyasının tek bir açıklaması vardır; o da imam hatip düşmanlığıdır!

Türk Takımlarının Avrupa Kura Çekimi Bugün

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir’in Avrupa’daki kura çekimleri İsviçre’de bugün gerçekleştirilecek.

Bakan Murat Kurum’dan müteahhitlere 24 saat uyarısı

Malatya’da incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakırcılar Çarşısı ve diğer projelerin hızla tamamlanması için müteahhitlere 24 saat süre verdi.