Bursa’daki rehine krizinde 24 saat aşıldı: Çocuklarını rehin alan baba ikna edilmeye çalışılıyor

Bursa İnegöl’de Rehine Krizi Sürüyor: Baba, İkna Edilmeye Çalışılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir baba tarafından iki çocuğu bıçakla rehin alınarak rehine krizi yaşanıyor. Polis ve jandarma ekipleri tarafından saatlerdir ikna edilmeye çalışılan baba, Orhaniye Mahallesi’nde dünden beri süren olayı başlatan bir yangın sonrası evine dönmüştü.

Yangının Ardından Rehin Krizi Başladı

Dün öğle saatlerinde Orhaniye Mahallesi’nde çıkan bir yangın ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, yapılan araştırmada baba Hüseyin G’nin yanında getirdiği yanıcı maddeyle evini ateşe verdiği tespit edildi.

Rehin Krizi Devam Ediyor

Baba, çocuklarını bıçakla rehin aldıktan sonra polis ve jandarma ekipleri tarafından evinin çevresinde güvenlik önlemi alınırken, müzakere ekibi de bölgeye sevk edildi. Görüşmeler sırasında çocuklardan biri, babasıyla birlikte evden çıktı. Ancak diğer çocuğun hala içeride olduğu belirtildi.

Ekipler, 24 saati aşkın süredir şüpheliyi evden çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Müzakereci ekiplerin Hüseyin G.’yi sakinleştirmek ve teslim olması konusunda çabaları gece boyunca devam etti.

Related Posts

Trump’tan Rusya’ya ikincil gümrük vergisi tehdidi: Türkiye nasıl etkilenebilir?

Trump’tan Rusya’ya ikincil gümrük vergisi tehdidi: Türkiye nasıl etkilenebilir?

Ailesini katleden itfaiyeci cezaevinde yaşamına son verdi

Aydın’da eşi ve iki çocuğunun öldüğü yangınla ilgili soruşturmada tutuklanan itfaiyeci, cezaevinde hayatına son verdi.

Japonya’da “büyükanne kiralama” hizmeti

Japonya’da ortaya çıkan yeni bir hizmete göre, isteyenler 23 dolar karşılığında “deneyimli bir büyükanne” kiralayabiliyor.

Ekrem İmamoğlu savunma metnini paylaştı

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi adlı hesabından savunmasının tam metnini paylaştı

Hopa Pro Beach Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Hopa’da düzenlenen turnuvada erkeklerde Yasin Baysal ve Hasan Hüseyin, kadınlarda Anna Kalchenko şampiyon oldu.

İran’da büyük patlama: Yaralılar var

Gilan eyaletinden yayın yapan Gilanistan haber sitesine göre, akşam saatlerinde Reşt’teki Şehid Bahoner caddesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Nedeni henüz belli olmayan patlamada bir dil öğretim merkezi, bir kuyumcu ve park halindeki araçlar …