TIR’ın altına giren otomobilin sürücüsü can verdi

Irak Plakalı Otomobil Silopi’de Kaza Yaptı: Sürücü Hayatını Kaybetti

Silopi ilçesi Karatay yolunda Irak uyruklu Salih Salih Omar Salih yönetimindeki Irak plakalı otomobil, aynı yöne giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen TIR’a arkadan çarptı.

Otomobil sürücüsü yaralanırken; olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Salih’in cenazesi otopsi için morga sevkedildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Ferdi Zeyrek’in adı Turgutlu’daki spor kompleksinde yaşayacak

Turgutlu Belediye Meclisi’nin temmuz ayı toplantısında alınan kararla Selvilitepe Mahallesi’nde yapımı devam eden spor kompleksine elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek’in adı verildi. –

Suriye’ye kritik zirve için davet geldi

Kremlin, Suriye yönetimini Rusya-Arap Zirvesi’ne davet etmeye hazırlanıyor. Peskov, ilişkilerin süreceğini ve Suriye’de çıkarları olduğunu vurgularken, Trump’ın yaptırımları kaldırma kararını da egemen bir tercih olarak değerlendirdi.

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

DEM Parti TBMM Grup Toplantısı

Bütün telefonlar aynı anda çalacak! Acil durum alarm sistemi test ediliyor

İngiltere Hükümeti, ülke genelinde savaş hazırlığı çağrısı yaparken, iki yıl aradan sonra Acil Durum Alarm Sistemi’ni yeniden test etmeye hazırlanıyor. Bu test sırasında, tüm İngiliz vatandaşlarının telefonlarına yüksek sesli bir alarm mesajı gönderilecek.

İtalya’dan tarihi karar: 2028’e kadar 500 bin yabancı işçiye vize!

İtalya, işgücü krizini aşmak için yasal göç yollarını açıyor. Meloni hükümeti, 2026-2028 arasında AB dışı ülkelerden 500 bine yakın kişiye çalışma vizesi verecek.

Elazığ’ın Maden ilçesinde örtü yangını söndürüldü

Elazığ’ın Maden ilçesine bağlı Sağrılı köyü Zafran mezrası kırsalında çıkan örtü yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında bir köy evi zarar gördü, can kaybı yaşanmadı.